EGYEDI SW TERMÉKEK
Amikor a szépség elérhetővé válik

MENÜ

A termékeink iránti nagy kereslet miatt a MAXX társaság bevezette a MAXX ösztönző rendszerű eladásokat. Bővebb információt a MAXX eladást ösztönző karrier rendszer menüpontra regisztrálás után kaphat.

 

A Kezdetek.....

 

Daniel Swarovski 1862-ben született a mai Csehországban, azon a vidéken ahol az Osztrák–Magyar Monarchia egyik legfontosabb üveg- és kristályüvegkészítő központja volt. Már gyermekkorában magával ragadta a kristályüveg megmunkálása után létrejövő termékek csodás csillogása. Fiatal fiúként gyakran figyelte édesapja munkáját annak műhelyében, majd itt és más csiszolóműhelyben is tanonckodott.

 

Az első elektromos gépek kiállításra kilátogatva, 21 évesen, megszüle tett benne az elhatározás, hogy forradalmasítja a kristályüveg-megmunkálás területét. Siemens és Edison technikai újításai inspirálták, hogy kifejlesszen egy kristályvágó gépet, amely tökéletesre munkáljameg az anyagot. Álma megvalósulására kilenc évet kellett várnia, s 1892-ben szabadalmaztatta az eljárást. Az új eljárással gyorsabbá éspontosabbá vált a munka, mint korábban. Új korszak nyílt az üvegkristályok világában.

 

Daniel Swarovski 1895-ben alapította meg a ma is ismert cég elődjét, sógorával Franz Weisszel és Armand Kosmannal. A cég a Daniel Swarovski & Co. nevet kapta.

 

Az ausztriai cég ma is családi vállalkozás, melyet a család negyedik és ötödik generációja vezet. A cégnek több divíziója is van, ezek közül csak az egyik a SWAROVSKI márkanévvel ellátott ékszer és lakásdekorációs termékeket, kiegészítőket készítő vállalat.

 

Társaságunk a MAXX Crystal Limited LTD. hosszú egyeztetést követően szerződést kötött a „SWAROVSKI” céggel. Ennek eredményeként létrejött a termékeket meghatározó „MAXX Made With SWAROVSKI ELEMENTS” márkanév. Ezen márkanév alatt futó termékeket cégünk Magyarországon gyártja, ennek jelentősége hogy a Swarovski cég fennállása óta, csak nagy divatcéggel együttműködve hozott ki különleges kollekciókat a piacokra. A Swarovski cég kizárólag olyan neves világmárkákkal köt egyezséget kollekciók létrehozásáról, mint például a Dior, a Chanel, illetve kivételes esetben támogatja az olyan innovatív, a piacokon nem megtalálható termékek létrehozását mint a társaságunk termékei.

 

A társaságunk létrehozott egy olyan egyedülálló gyárat és manufaktúra-jellegű üzemet, ahol a különböző a társaságunkkal kapcsolatban levő neves design-tervezőkkel közösen megálmodott VIP-kategóriás termékeket gyártjuk. Ami a termékeink mellett külön figyelmet érdemel, a termékeinket – amellett hogy MAXX-Made With Swarovski Elements márkanevek alatt futnak

 

– rendkívül kedvező áron kínáljuk, amivel teljesen egyediek vagyunk még nemzetközi összehasonlításban is. Ezt a kimagasló árelőnyt a kézi sorozatgyártás hatékonysága által tudtuk elérni. Egyedi Üzleti lehetőség:

 

A társaságunk által kínált MAXX-Swarovski termékek kivételes üzleti lehetőséget rejtenek magukban az önök részére, tekintettel az egyedi megjelenésnek illetve a kedvező áraknak köszönhetően. Termékeinkkel a piacon egyedüliek vagyunk, s termékeinket szabadalmi védjegy oltalommal láttuk el. Termékeinket kizálólag mi gyártjuk.

 

Bizonyára önök is, nagy számban rendeznek az év során esküvőket, fogadá sokat, céges partikat és különböző rendezvényeket. Az általunk gyártott termékekért a piacon egyedülálló módon kölcsönzési díjat tudnak felszámolni a vendégeknek, illetve adott esetben a házasodó pároknak eladásra is kínálhatják.

 

 

A társaságunk folyamatos fejlesztéssel évente maximum két, limitált kiegészítő kollekciót is bevezet a piacokra, úgy mint esküvői kiegészítők és egyedi eladásra szánt kollekciók.

 

A vevőre szabott termékek:

 

Lehetőségük van előzetes egyeztetést követően, az önök nevét, logóját feltüntetni az általunk kínált termékeken, illetve amennyiben önök szeretnének teljesen egyedi tervezésű terméket rendelni, a már megszokott MAXX-Swarovski minőségben arra is van lehetőség, szakembereink szívesen állnak az önök rendelkezésére, pl.: Valentin-nap, karácsony, vagy akár a legjobb dolgozóiknak, vendégeiknek is készítünk kisszériás tárgyakat.

 

A termékeinket egyedülálló módon, egy forradalmian új chiptechnológiával is lehetőségünk van felszerelni. Ezt az opcionális kiegészítőt mindazon partnereinknek bátran ajánljuk, akik nagyobb rendelések esetén szeretnék a társadágunktól vásárolt termékek eltulajdonítását megakadályozni. Ugyanakkor az inteligens chiprendszer ennél sokkal többre képes, bővebb információval értékesítőink felvilágítást adnak.

 

 

Általános termékleírás:

 

Termékeink, betartva a különböző élelmiszer-biztonsági előírásokat betartva készülnek.Termékeinket magas minőség, tartósság,egyediség jellemzi.Felhasznált anyagok: nemes acél, üveg, Swarovski-kristályok.

 

 

Vásárlási feltételek:

 

.. A megrendeléskor nem kell előleget fizetnie,társaságaink szerződést kötnek a megrendeléskor.

 

.. Társaságunk pontosan, határidőre leszállítja a megrendelt termékeket.

.. Társaságunk teljesen egyedi szolgáltatásként bevezette a termékeink esetleges rongálódása, normál elhasználódása esetén a gyorsszervizet.

Amennyiben ön elküldi részünkre a hibás terméket, és abban a Swarovski-kristályok nem sérültek, az új termékre 15% kedvezményt biztosítunk,

így ön mindig kifogástalan terítéket, kiegészítőket tud a vendégei részére kínálni.

 

Asztali nézet